Nieuw in 2020: workshop "voor jou" bij Flow in Uden en mindfulness

 Vanaf september 2020 kun je bij Gaido Reiki ook terecht voor Mindfulnesstrainingen en consulten. 

 

Najaar 2020 organiseer ik een workshop "Voor jou".

 

Wat ga je doen tijdens dit weekend? Zoals de titel al zegt, is het een workshop voor jou. Wat maakt jou jou? Waarom reageer je zoals je reageert? Sta je stevig in je schoenen of zijn er momenten dat je wankelt, terwijl je wel sterk wilt zijn? Kun je goed grenzen aangeven voor jezelf? Ben je gevoelig voor de mening van anderen en vul je vaak zelf al in wat anderen van je vinden?

 

Tijdens dit weekend ga ik samen met jou kijken naar de antwoorden en krijg je handvatten om, waar jij dat nodig vindt, het te veranderen. We gaan dit doen aan de hand van de 7 chakra's of energiewielen. Chakra's worden gevormd vanaf de geboorte tot aan de puberteit. Overtuigingen die in die periode zijn gevormd, kunnen gedurende je leven door werken. Denk daarbij aan opmerkingen als "ik kan dat toch niet", "dat lukt me nooit", "ik ben niet goed genoeg". Zo'n overtuiging kan zorgen voor een blokkade waardoor je er last van krijgt. Niet alleen geestelijk maar het kan ook lichamelijk doorwerken. In deze workshop gaan we door middel van oefeningen, meditaties en gesprekken hier mee aan de slag. 


Voor info en aanmelding kun je het contactformulier gebruiken.

 

 

 

 

Wat kun je verwachten?

Op zaterdag gaan we werken met de eerste drie chakra's. Deze drie gaan over jou, hoe je jezelf ziet en hoe goed je geaard bent. We gaan met oefeningen letterlijk stappen zetten om goed te aarden, om de valkuilen te leren zien en te vermijden en te kijken naar je zelfbeeld. De oefeningen worden afgewisseld met mooie meditaties en gesprekken. 

Op zondag zijn de overige 4 chakra's aan de beurt. We beginnen met hartoefeningen. Kun je je hart open stellen met name voor

jezelf? Maar het gaat deze dag ook over communicatie en je intuïtie/gevoel. Je mag je op deze dag op allerlei manieren uiten: zingen,  fluisteren, schreeuwen, tekenen. Wat voelt goed voor jou? Wat raakt je?    

Het is dus echt een workshop voor jou. 

Wat heb je nodig?

- makkelijk zittende kleding 

- warme sokken of sloffen

- papier en pen voor als je aantekeningen wilt maken

 

De workshop begint op beide dagen om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. 

  

De kosten voor deze twee daagse workshop zijn € 230,00 (incl. lunch, koffie/thee, versnaperingen en lesmateriaal).

 

De workshop gaat door bij 4 aanmeldingen. Het maximale aantal deelnemers is 8.

 

Aanmelden kan via het contactformulier of via de mai