Energetisch consult

 

 

In ons lichaam bevinden zich een aantal energiecentra’s, chakra's genoemd.  De vertaling van het woord chakra is "wiel".  Deze energiewielen zijn punten in je lichaam die energie laten stromen. In mijn consulten richt ik me op 7 belangrijke chakra's, die verbonden zijn met verschillende delen van het lichaam.

 

Als chakra's niet in balans zijn, is dat merkbaar in de vorm van klachten (lichamelijk of mentaal). Denk hierbij aan vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten, depressief zijn, angstig zijn of het niet aan kunnen geven van je grenzen bijvoorbeeld.

Het kan ook zijn dat je last hebt van overtuigingen die niet meer bij je passen en je belemmeren in het dagelijkse leven: "ik kan dat toch niet", "wat zullen anderen van mij denken" of "ik mag geen fouten maken"  bijvoorbeeld. Ik ga samen met je onderzoeken waar zo'n overtuiging vandaan komt en hoe je deze los kunt laten, zodat je verder kunt.

 

Tijdens een energetisch consult gaan we bekijken waardoor je uit balans bent en welke handvatten je nodig hebt om die balans weer terug te krijgen. Een handvat kan een oefening of een meditatie zijn maar ook een extra energieboost. Het gaat erom dat het bij jou past en dat het voor jou werkt.

 

Voor vragen, meer informatie over het consult of het maken van een afspraak, verwijs ik je graag door naar het contactformulier.

 

De kosten voor een consult van 1 uur zijn € 60,00. Er kan een vervolgbehandeling worden ingepland, mocht daar behoefte aan zijn.

 

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Stuur me een bericht via het contactformulier en je krijgt van mij zo snel mogelijk bericht terug.

 

Binnenkort ga ik starten met een chakra-cursus. Je leert dan wat een chakra is, wat het doet, de ontwikkeling van een chakra en hoe je een chakra dat in onbalans is, weer in balans kunt krijgen. Ik behandel 7 chakra's. Je kunt de cursus helemaal volgen maar je kunt er ook voor kiezen om 1 onderdeel mee te doen. Zodra de praktijk weer open mag, ga ik deze cursus inplannen en volgt er meer informatie.

 

De kosten voor de hele cursus bedragen € 252,00. Voor 1 cursusavond (19.00 uur - 22.00 uur) zijn de kosten € 40,00