De cursussen.

 

 

 

Het mooie van Reiki is dat iedereen het kan leren. Je hebt geen speciale kennis of vaardigheid nodig. 

 

Bij Reiki 1 draait het om het (weer) in contact komen met jezelf, je intuïtie en hoe je door middel van de handposities fysieke klachten kunt behandelen, bij jezelf en anderen.  Je krijgt uitleg over de diverse toepassingen van Reiki en oefent de verschillende handposities.  Je ontvangt de inwijding voor Reiki 1. Aan het eind van de cursusdag, ontvang je een certificaat en kun je verder zelf met Reiki aan de slag.

 

Nadat je Reiki 1 hebt afgerond, is het mogelijk om een Reiki 2 cursusdag te doen. Bij Reiki 2 draait het om verdieping. Je leert symbolen en hun toepassingsmogelijkheden, waaronder de behandeling op afstand. De energie wordt door de symbolen versterkt. Je ontvangt de inwijding voor Reiki 2. Aan het eind van de cursusdag, ontvang je een certificaat.

 

Bij Reiki 3 (A+B) verdiep je nog verder enkrijg  je het Mastersymbool (3A). Je leert tevens hoe je de kennis door kunt geven via cursussen (3B). Je ontvangt de inwijding voor Reiki 3 A en B. Na deze dag mag je jezelf Reikimaster of docent noemen.  Je ontvangt ook hiervan een certificaat.

 

Momenteel richt ik me alleen op de Reiki 1 en Reiki 2 cursus. Op een later moment en bij voldoende belangstelling, bied ik de mogelijkheid voor de Reiki 3 A en B cursusdag aan.

 

Er wordt gewerkt met kleine groepen en na afloop van en cursusdag is er een mogelijkheid voor een terugkomdag. Op zo'n terugkomdag kun je ervaringen uitwisselen en oefenen. 

 

Tarieven:

Reiki 1 cursusdag   € 115,00 (incl. lesmateriaal en certificaat)

Reiki 2 cursusdag  € 165,00 (incl. lesmateriaal en certificaat)

 

geplande cursussen:

21 mei 2019: Reiki 1 cursus

Waar: Flow Uden, Nieuwe Markt 3c, 5401 HB  UDEN

Tijd: 10.00 - 16.30 uur

 

16 juni 2019: Reiki 1 cursus

Waar: Yoga studio Een nieuwe Balans, Barrierweg 192a in Eindhoven.

Tijd: 10.00 - 16.30 uur