De cursussen.

 

 

 

Ik bied je de mogelijkheid om zelf te leren hoe je Reiki toe kunt passen bij jezelf of bij anderen door middel van de Reiki 1 en 2 cursussen. Hieronder geef ik aan wat de diverse cursussen inhouden.

 

Bij Reiki 1 leer je over Reiki (theorie) en de diverse handposities. Je krijgt uitleg over de diverse toepassingen van Reiki en oefent de verschillende handposities.  Je ontvangt de inwijding voor Reiki 1. Aan het eind van de cursusdag, ontvang je een certificaat en kun je verder zelf met Reiki aan de slag.

 

Bij Reiki 2 verdiep je de theorie en leer je een aantal symbolen met de bijbehorende toepassingsmogelijkheden, waaronder de behandeling op afstand. Je ontvangt de inwijding voor Reiki 2. Aan het eind van de cursusdag, ontvang je een certificaat.

 

Bij Reiki 3 (A+B) verdiep je nog verder enkrijg  je het Mastersymbool (3A). Je leert tevens hoe je de kennis door kunt geven via cursussen (3B). Je ontvangt de inwijding voor Reiki 3 A en B. Na deze dag mag je jezelf Reikimaster of docent noemen.  Je ontvangt ook hiervan een certificaat.

 

Momenteel richt ik me alleen op de Reiki 1 en Reiki 2 cursus. Op een later moment en bij voldoende belangstelling, bied ik de mogelijkheid voor de Reiki 3 A en B cursusdag aan.

 

Er wordt gewerkt met kleine groepen en na afloop van en cursusdag is er een mogelijkheid voor een terugkomdag. Op zo'n terugkomdag kun je ervaringen uitwisselen en oefenen. 

 

Tarieven:

Reiki 1 cursusdag   € 115,00 (incl. lunch, lesmateriaal en certificaat)

Reiki 2 cursusdag  € 165,00 (incl. lunch, lesmateriaal en certificaat)