De behandeling.

 

 

 

Wat kun je bij mij verwachten als je voor een behandeling komt?

 

We beginnen de behandeling met een gesprek. Je kunt hierin aangeven wat je klachten zijn, waar je voor komt en wat je behoeftes of verwachtingen zijn. Ik leg uit wat de verschillende handposities zijn, zodat je weet wat er gaat gebeuren. Vervolgens neem je plaats (gekleed) op de behandeltafel of een stoel. Een volledige behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Na de behandeling is er een mogelijkheid om je ervaringen te delen en/of vragen te stellen.

 

Waar kan ik je onder andere mee helpen of je bij ondersteunen?

  •  Als je stress ervaart en dat wilt verminderen.
  • Als het je maar niet lukt om rust te ervaren in je hoofd door het constante denken en plannen.
  • Als je pijnklachten hebt, waarbij ik ook kijk naar (energie/emotionele) blokkades.
  • Als je wilt (leren) ontspannen.
  • Als je een bepaald patroon bij jezelf wilt doorbreken. Denk hierbij aan een gewoonte of een gedachte die je belemmert in je dagelijkse bezigheden (jezelf wegcijferen voor een ander of de gedachte "ik kan dat niet/dat lukt me nooit/ik word niet gezien" bijvoorbeeld)  

 

Reiki werkt ontspannend, geeft verlichting bij pijnklachten en ondersteunt bij het verwerken van emoties en het wegnemen van blokkades. Door mijn ervaring als energetisch therapeut, zet ik bij de behandeling ook mijn kennis over de chakra's in. Chakra's zijn energiewielen in je lichaam, die verbonden zijn met de diverse organen. Doordat ik die kennis meeneem in mijn behandeling, wordt deze verdiept. 

 

De behandeling duurt ongeveer een uur en de kosten zijn € 55,00. Er kan een vervolgbehandeling worden ingepland, mocht daar behoefte aan zijn.

 

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of cursus? Kijk even bij agenda wanneer er mogelijkheden zijn. Laat me je voorkeur weten via het contactformulier en je krijgt van mij zo snel mogelijk bericht terug of ik de afspraak definitief voor je in kan plannen.

Een Reikibehandeling of energetisch consult duurt ongeveer 45-60 minuten. Een mindfulness-sessie ongeveer 120 minuten. Een Reikicursus kan gegeven worden van 10.00 uur tot 16.00 uur of in 2 aparte dagdelen.